Nieuwbouw

Vertrouwen is geen vanzelfsprekend gegeven.

Bouwbedrijf Groenen is inzetbaar in alle geledingen van de bouw; voor kleine tot grote en van eenvoudige tot hele complexe opdrachten. De particulier kan een beroep doen op het bedrijf voor de bouw van iedere gewenste woning, van ‘2 onder 1 kap’ of vrijstaand tot een luxe bungalow.

Het bedrijfsleven maakt gebruik van de diensten van Groenen als het gaat om de nieuwbouw van kantoor- of bedrijfspanden. Ook zijn de afgelopen jaren tal van winkelpanden, sporthallen, Zorgwoningen  en een groot aantal Beton casco's gerealiseerd.

Met een team van zo’n 25 medewerkers in vaste dienst kunnen veel werkzaamheden in eigen bedrijf worden uitgevoerd. Gaat het om grotere opdrachten of om bijzondere specialismen dan wordt de samenwerking gezocht met een vaste kern van onderaannemers. Bouwbedrijf Groenen houdt hierin de regie, zodat de kwaliteit in producten en dienstverlening gegarandeerd is en de werkzaamheden goed op elkaar kunnen worden afgestemd.

 

groenenbouw betonbouw

Betonbouw

Betonbouw maakt al sinds de jaren ’70 structureel deel uit van de werkzaamheden van Bouwbedrijf Groenen.

Het is uitgegroeid tot een echt specialisme, waarop opdrachtgevers (waaronder veel collega-aannemers) graag een beroep doen als het gaat om de bouw van parkeerkelders of betoncasco’s voor appartementen en woningen.

Met de inzet van eigen materieel (waaronder bouwkranen) en goed opgeleide en ervaren medewerkers, kan Groenen het gehele traject verzorgen, van vloeren en wanden tot complete casco’s.

Projectontwikkeling

Bouwbedrijf Groenen bouwt niet alleen maar houdt zich ook bezig met de aankoop en projectontwikkeling van vrijgekomen kavels. Daarbij kan het gaan om de bouw van een enkele woning of om projectmatige bouw. Of om bijvoorbeeld een compleet appartementencomplex.

Beheer onroerend goed

Een andere activiteit is het beheer van een groot aantal appartementen, winkels en garageboxen in Bodegraven en omgeving, waaraan door Groenen ook het onderhoud wordt verzorgd.