Zijbalk 01

 

Bouwen is vertrouwen

Vertrouwen is geen vanzelfsprekend gegeven.

Dat bouw je op in een tijdsbestek van vele jaren.

Ruim zestig jaar geleden, in 1946, zette onze vader en grootvader zijn eerste schreden op het ondernemerspad. Het was voor hem ‘een sprong in het diepe’, ongewis nog over wat het hem en zijn gezin brengen zou.Vakmanschap, werklust en doorzettingsvermogen waren de kernbegrippen in zijn ‘ondernemingsplan’ en daarmee legde hij een stevig fundament,de basis voor ons huidige bedrijf.

Het is een mooi bedrijf, een bedrijf waar we trots op zijn. Niet te groot en daardoor als organisatie beheersbaar met alle voordelen van dien. We kennen elkaar, we spreken de taal van onze opdrachtgevers en we weten wat we van elkaar (mogen) verwachten.

Bouwen is ons vak, onze passie. We zien dan ook in iedere opdracht een nieuwe uitdaging om het beste uit onszelf en onze medewerkers naar boven te halen. Het resultaat is een bouwwerk dat in alle opzichten voldoet aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.
Heeft u bouwplannen dan willen we graag met u in gesprek zodat we uw wensen kunnen toetsen aan onze mogelijkheden. Een afspraak is snel gemaakt.

Directie Bouwbedrijf Groenen B.V.

 

zijbalk 08